Welkom bij Steefit (Coaching, Training, Fietsmeting)

Wil je graag jezelf verbeteren, klachtenvrij sporten en zo optimaal mogelijk presteren binnen jouw mogelijkheden? Dan is een goede begeleiding, goed materiaal en een goede afstelling hiervan essentieel. Steefit biedt de mogelijkheid om begeleid te trainen en verzorgt fietsmetingen aan voor race, tijdrit en triathlonfietsen. Ook kun je diverse clinics volgen, om technieken te verfijnen of aan te leren. 

Training & Coaching

Begeleiden van duuratleten

Fietsmeting

Optimalisatie van je fietspositie

Over Jim

Mijn naam is Jim Doornbosch, ik ben afgestudeerd in Sport en Bewegen aan het Albeda Collega te Rotterdam. Daarnaast ben ik actief in de wielersport en triathlonwereld. Wielrennen heb ik ruim 8 jaar gedaan. Tijdens deze 8 jaar heb ik een aantal seizoenen op internationaal niveau mogen meekoersen. Na een valpartij begin 2016 heb ik de overstap richting triathlons gemaakt. En met succes. Daarom heb ik het besluit genomen om volledig over te stappen naar triathlons. Het doel is om in de toekomst op het hoogste niveau (internationaal) mee te gaan doen om de prijzen. 

Tijdens mijn 8 jaar in de wielersport heb ik me verdiept in training en trainingsleer. Zo ben ik jeugdtrainer geweest bij PRC Delta Spijkenisse, fietstrainer bij Triathlon Groep Voorne en sinds een tijdje houd ik me bezig met het individueel begeleiden van duuratleten.

Ik heb een passie ontwikkeld voor het werken met de fiets en de atleet. Een passie die gecombineerd wordt tijdens het werken bij Steefit.

Contact & Bereikbaarheid

Steefit  

Burgermeester van de Jagtkade 5

Hellevoetsluis

Wilt u een afspraak ?

Informeer naar de mogelijkheden. 

Bel of app: 06-38332051

Voor informatie mail: bikefit@steefit.nl

Ervaringen

Mijn naam is Mariska Hasselaar- de Hoop, ik ben met de borstcrawl techniek begonnen in oktober 2016, het doel was” de Haringvliet oversteek”. Na een paar lessen van een triatleet ben ik gaan zwemmen in het zwembad de Meander. Daar gaf Jim Doornbosch techniek trainingen voor het aanleren van borstcrawl. Jim deed dat met heel veel passie en plezier, daarbij kon hij heel goed observeren waar verbetering nodig was en dit op een duidelijke manier verbaliseren. Ik ging met heel veel plezier naar deze lessen en voelde dat het zwemmen steeds beter ging. Na een tijdje ben ik lid geworden van de triatleten vereniging TGV en daar kwam ik Jim weer tegen. Om meer vorderingen te maken in mijn zwemtechniek en zwemsnelheid heb ik hem gevraagd mij hierbij te willen begeleiden. Wij hebben toen besloten dat hij mij techniektrainingen zou geven en trainingsschema’s voor mij zou maken. Met succes als gevolg, mijn zwemsnelheid steeg en ik werd steeds sterker. Ik ben zelfs een keer als eerste vrouw gefinisht tijdens een zwemevent, het is voor mij heel duidelijk dat dit nooit was gebeurd zonder de begeleiding van Jim. Zijn gepersonaliseerde trainingsschema’s geven veel houvast en structuur in het trainen. De opbouw van deze schema’s legt hij heel goed uit en dit werkt zeer motiverend. Het doel is 16 september de oversteek van 3 km binnen een uur te volbrengen (natuurlijk is dit ook weersafhankelijk). Voor volgend jaar wil ik langere afstanden gaan zwemmen en natuurlijk met Jim aan mijn zijde! Werk je zelf naar een doel ten aanzien van triatlons, wielrennen of zoals ik alleen zwemmen, dan is het verstandig om dit te doen onder professionele begeleiding. Ik werk zelf veel met topsporters en weet uit ervaring dat in de begeleiding grote verschillen zitten.  Jim is nog jong, maar met zijn eigen professionele wielerervaring en zijn enorme positieve wilskracht om je echt verder te willen helpen, is hij een echte aanrader voor een goede, uitgebalanceerde begeleiding naar ieders sportieve, reële doel.

06-38332051